Program


Rachmaninov zenekara - Orosz Zenei Fesztivál 2018

Rachmaninov zenekara - Orosz Zenei Fesztivál 2018

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 2. kedd, 19:30

Rachmaninov életművét nem véletlenül tartják nemcsak az orosz, hanem a teljes romantikus zeneirodalom egyik csúcspontjának: virtuóz, érzelemgazdag zenéje első pillanatban magával ragadja az embert. A 145 éve Novgorodban született és 75 éve Los Angelesben elhunyt mester nemcsak kortársaira, de zongoristák generációira és a filmzenére is óriási hatást gyakorolt. A kettős jubileum tiszteletére rendezett koncert szólistája Szabó Marcell, a számos versenyen eredményes és Junior Príma-díjjal kitüntetett zongoraművész, a Kodály Filharmonikusokat fiatal és lendületes zeneigazgatójuk, Somogyi-Tóth Dániel vezényli.

Műsor:
Rachmaninov : A holtak szigete op.29
Rachmaninov: Rapszódia egy  Paganini –témára op.43
Rachmaninov: I. szimfónia op.13

Közreműködik:
Szabó Marcell - zongora / Kodály Filharmonikusok Debrecen

Vezényel:
Somogyi-Tóth Dániel

 

Ajánlatunk


A Kodály Kórus kortárs sorozatának első állomásán az idén 80. születésnapját ünneplő szaktekintélyt, Erdei Pétert köszönthetik a színpadon. Tolmácsolásában a 20-21. század zenéinek változatos színei, egyéni hangjai és hangulatai elevenednek meg a Kodály Kórus előadásában. Igazán sokrétű és különleges világ tárul a közönség elé a Kodály Kórus május havi koncertjén, Budapesten.

Kodály Kórus április 19-ei Vendégségben a Kodály Kórusnál című koncertjén a Balti államok zenéi között időzhetünk. Janis Ozols lett karnagy vezetésével ízelítőt kaphatunk a nagy népszerűségnek örvendő kóruszenéjükből, különleges hangulatú műveikből.

Ajánló


Kodály Filharmonikusok nagyzenekari koncertjén Ingebor Gillebot, a világ legnagyobb operaházaiban ismert mezoszoprán énekesnőt hallhatják. A zenekar Peter Szilvay norvég vendégkarmester…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!